Introductie

Introductie

Introductie van onze nieuwe webwinkel Toppersinkostuum.nl. Het adres voor originele topperskleding en toppersaccessoires. Snelle levering, grote voorraden en lage prijzen. Neem snel een kijkje op www.toppersinkostuum.nl

Welkom bij Toppersinkostuum.nl

Al vele jaren zijn wij de online specialist in het verkopen van carnavalskleding en feestkleding. Sindse enkele maanden hebben wij de 'deuren' van www.toppersinkostuum.nl ook geopend. Toppersinkostuum.nl specialiseerd zich in de verkoop van kostuums voor de Toppers in concert. Dit jaar heeft het toppersfeest een Arabische teint, en is het thema 1001 nachten. 

Het bedrijf toppersinkostuum is onderdeel van het moederbedrijf Bema Shopping B.V. Dit bedrijf is de overkoepelende organisatie van o.a. de volgende websites.

www.e-carnavalskleding.nl
www.vrijgezellenfeest-kleding.nl
www.e-halloweenkleding.nl

Met al meer dan 10 jaar ervaring in het verkopen van carnavalskleding en feestkleding is toppersinkostuum.nl het adres voor een geslaagd Toppers in concert 2013.
De voordelen van de toppersinkostuum.nl op een rij:

            - Snelle levering
            - Ruime voorraden
            - Lage prijzen
            - Niet goed, geld terug
            - 30 dagen retourtermijn
            - Veilig en snel betalen via Multisafepay
            - Telefonische helpdesk
            - Wereldwijde verzending

Neem snel een kijkje in onze nieuwe webwinkel en laat u betoveren door het ruime aanbod 1001 nachten feestkleding en toppers-accessoires.Martijn
Namens Toppersinkostuum.nl.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden